Diensten

Programmeren

Align-IT beschikt kennis over de volgende talen in de programmeer wereld:
– HTML
– CSS
– JavaScript (Framework: Vue.js)
– PHP (Framework: Laravel)
– MySQL

Bekijk hier onze Github pagina met voorbeeldprojecten in bovenstaande talen.

Bent u op zoek naar een programmeur om uw bedrijf te helpen. Neem contact op!
code, coding, computer-1839406.jpg

Bedrijfsprocessen

Hoe richt ik mijn bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in? En op een wijze waar mijn bedrijfssoftware daar zo goed mogelijk aan bijdraagt?

Align-IT beschikt over gediplomeerd HBO-niveau bedrijfskundige kennis en vijf jaar aan ervaring met het analyseren, verbeteren en implementeren van nieuwe of bestaande bedrijfsprocessen.

Een combinatie van bedrijfskundige kennis en IT maakt dat Align-IT een breed scala aan probelemen in uw bedrijf kan oplossen of verbeteren. Lees in onze blog over hoe u bedrijfsprocessen kan automatiseren.

Benieuw wat Align-IT voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onderstaande button.

PIM (Akeneo)

Akeneo is een Product Information Managament (PIM) systeem. Met Akeneo ontstaat en onderhoud u product data op één plek. Vervolgens kan uw productdata eenvoudig gedistribueerd worden naar elk gewenst platform, uw e-commerce website, ERP-systeem, WMS-systeem, kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.

Align-IT heeft ruim vijf jaar ervaring met Akeneo en heeft meerdere systemen geïmplementeerd bij verschillende bedrijven.

Met deze kennis helpt Align-IT graag uw Akeneo systeem te implementeren of uw bestaande Akeneo systeem zo efficiënt mogelijk in te richten. Lees in onze blog meer over het inrichten van uw Akeneo systeem.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.
Akeneo logo

API ontwikkeling

API staat voor Application Programming Interface. Met een API is een software in staat zijn data uit te wisselen met iedereen die toegang heeft tot de API.

Met een API kan je bijvoorbeeld voorraadinformatie uitwisselen van je voorraadsysteem met je webshop. Op deze manier heeft uw webshop altijd een actuele voorraadstand om te weergeven aan de klant.

Dit is slechts één voorbeeld van de eindeloze oplossingen die met een API gemaakt kunnen worden! Lees in onze blog over de Picqer API en wat de mogelijkheden zijn van deze API.

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte API verbinding? Of met een API op maat gemaakte rapportages maken op basis van uw bedrijfsdata?

De mogelijkheden zijn eindeloos en Align-IT helpt uw graag de wereld van API’s in uw voordeel te benutten. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons via onderstaande button.

Kom in contact!

Heeft u vragen over hoe Align-IT uw bedrijf verder kan helpen? 

Neem contact met ons op!