Over ons

Over ons:

Align-IT is gestart door Stan Peters. Na meerdere jaren in media en e-commerce bedrijven te hebben gewerkt onder de naam Stan Peters Media is in 2023 besloten de naam te veranderen naar Align-IT. Met als reden dat de werkzaamheden niet meer bij de naam paste.

Align-IT beschikt over MBO niveau 4 audiovisueel specialist, HBO bachelor bedrijfskunde en meerdere certificaten in programmeertalen. Met deze kennis en ervaring zit Align-IT precies op snijvlak tussen business en IT. Ook wel Business-IT alignment genoemd. Hieruit is de naam Align-IT ontstaan.

Met ruim acht jaar ervaring in media, vijf jaar ervaring in e-commerce/digitalisering en twee jaar ervaring in programmeren wilt Align-IT het MKB helpen met solide, schaalbare oplossingen die bedrijven ook daadwerkelijk op lange termijn vooruit helpt.


Benieuwd wat Align-IT voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Onze missie:

Align-IT is zich bewust dat elk bedrijf uniek is. Daarom willen wij zoveel mogelijk bedrijven helpen bij hun digitale uitdagingen en deze succesvol te verwezenlijken.

Deze uitdagingen kunnen van alles zijn, vraagstukken over automatiseren van processen, ontwikkeling van op maat gemaakte software of advies en implementatie van een procesverandering.

Wij helpen graag bij elk vraagstuk denkbaar binnen uw bedrijf! Align-IT staat voor heldere, schaalbare en toekomstbestendige oplossingen!
destination, goal, purpose-1285851.jpg

Geïnteresseerd?

Heeft uw vragen of heeft u interesse in onze diensten?
Neem via onderstaande knop contact met ons op!